ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

1. Για αύξηση/μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Εάν θέλετε να αυξήσετε / μειώσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς χρησιμοποιήστε το menu στα δεξιά της σελίδας και αλλάξτε το μέγεθος γραμματοσειράς,  οι χαρακτήρες έχουν παραμετροποιηθεί ώστε να ακολουθούν ανάλογα το μέγεθος της γραμματοσειράς.

2. Υπεραπλουστευμένη πρόσβαση στην πληροφορία

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας μόνο το πληκτρολόγιο ή μόνο το ποντίκι. Η παρακάτω δενδρική δομή της ιστοσελίδας αποτελείται από υπερσυνδέσμους προς κάθε πληροφορία της. Επιπλέον, με τη χρήση του πλήκτρου μπορεί να γίνει περιήγηση αποκλειστικά με τη χρήση πληκτρολογίου, χωρίς να απαιτείται συνδυασμός πλήκτρων.

3. Πρόσβαση στην πληροφορία μέσω ήχου

Το maglousidi.gr είναι άριστα λειτουργικό με όλα τα προγράμματα - plugins - extensions που χρησιμοποιούν όλοι οι φυλλομετρητές για την υποστήριξη χρηστών με ειδικές ανάγκες.

Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής κειμένου σε ήχο με το εργαλείο που ακολουθεί τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σε όλα τα σημεία της πιέζοντας απλά το κουμπί PLAY που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας αφού έχετε επιλέξει πρώτα το κείμενο που θέλετε να ακούσετε.
Στην περίπτωση που το κείμενο βρίσκεται μέσα σε γραφικό περιβάλλον (παράδειγμα : εικόνα) δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του.

4. Αντίθεση χρωμάτων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το menu στα δεξιά της σελίδας ώστε να ρυθμίσετε την εναλλαγή υψηλής αντίθεσης.