Το Maglousidi School λειτουργεί από το 1981,
με εμπειρία και τεχνογνωσία που λίγα εκπαιδευτικά κέντρα
μπορούν να ισχυριστούν ότι διαθέτουν.

1980-1981 : Οι ιδρυτές του Σάββας και Νικολέττα Μαγλουσίδη, έχοντας ολοκληρώσει τις πανεπιστημιακές σπουδές τους στη Λωζάννη της Ελβετίας ξεκινούν στο χώρο της ξενόγλωσσης παιδείας με τη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας έχοντας καινοτόμες ιδέες και διαφορετική προσέγγιση στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Το προτεινόμενο μοντέλο διαπνέεται από μια καινοτόμα, για την εποχή, φιλοσοφία που συνιστά το τρίπτυχο της επιτυχίας :
Το παιδί στο επίκεντρο του εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος
Η ποιοτική δομή της διδασκαλίας
Η αδιάκοπη έρευνα και έξέλιξη
1987 : δημιουργείται το τμήμα αγγλικής γλώσσας μετά από παρότρυνση πολλών γονέων στα πρότυπα της επιτυχημένης εκπαιδευτικής διαδικασίας η οποία από τότε εμπλουτίζεται διαρκώς!
2004 : Η Ξένια Μαγλουσίδου , ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εντάσσεται στο διδακτικό δυναμικό και αναλαμβάνει υπεύθυνη σπουδών δίνοντας τη φρεσκάδα του νέου αίματος.

2005 : ξεκινά το τμήμα πληροφορικής .Ο τομέας αυτός, με ισότιμο πλέον ρόλο στο σύγχρονο εκπαιδευτικό προσανατολισμό, περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών που απευθύνεται τόσο σε μαθητές όσο και σε ενήλικες που επιθυμούν πιστοποίηση ή απλά γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Όλα αυτά τα χρόνια αντικειμενική αποστολή μας και εγγύηση ήταν και είναι η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, με αυστηρές προδιαγραφές, κύρος και αξιοπιστία , για να αποκτήσει ο μαθητής τα κατάλληλα εφόδια που ενισχύουν με σιγουριά την ανταγωνιστικότητα του στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς! Από την επιλογή του καταρτισμένου εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού μέχρι την προμήθεια του σύγχρονου εποπτικού υλικού, κύριο και πρωταρχικό μέλημα του Maglousidi School αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας! Με το αξιόλογο έργο και την προσήλωση στην ποιότητα, στην αποτελεσματικότητα και στη μοναδικότητα το Maglousidi School ατενίζει το μέλλον με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες και στοχεύει στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου φορέα που θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες του αύριο.

Επειδή μια σχολική μονάδα δεν έχει ως αποκλειστική αποστολή τη μεταφορά γνώσης, θεωρούμε θετικό το ότι δίνουμε πολλαπλές δυνατότητες στους μαθητές μας να αναπτύξουν τη συναδελφικότητα και την προσωπικότητα τους μέσα από projects και εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το όνομα Maglousidi καταγράφεται σήμερα στη συνείδηση του κόσμου, ως ποιοτικό συνώνυμο στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Σας ευχαριστούμε διαχρονικά όλους για την εμπιστοσύνη σας!

Image
Σάββας και Νικολέττα Μαγλουσίδη
Image
Ξένια Μαγλουσίδη